Εκδηλώσεις

Με την συνεργασία και υποστήριξη του υπερσύχρονου συνεδριακού χώρου του Ιδρύματος Τηνιακού πολιτισμού στο Tinos Beach διαθέτουμε την εμπειρία και επάρκεια για συναντήσεις έως 200 συνέδρων.

Εκδηλώσεις στην Τήνο

Στο Tinos Beach το τραπέζι της βάπτισης συνάδει με την μοναδικότητα του μυστηρίου της Βάπτισης. Με ενθουσιασμο και μακρύ ιστορικό δεξιώσεων το Tinos Beach αποτελεί την πρώτη επιλογή για την φιλοξενία των καλεσμένων σας για την Βάπτιση στην Τήνο. Οι διαθέσιμοι χώροι είναι αυτοί του Ballroom (εξοπλισμένo με προβολέα HD) , η βεράντα με την πισίνα και κυρίως το εξαιρετικό Ammos Beach Bar Restaurant.

Λευκά καλύμματα για τα καθίσματα και το τραπέζι, λινά, σερβίτσια πολυτελείας, γλυκός φωτισμός και μοναδικός περιβάλλων χώρος, επαγγελματική κουζίνα, εκλεκτά υλικά κατά προτίμηση από την τοπική αγορά, συντονισμένο service και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές φέρνουν το Tinos Beach στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.

Για μενού και προσφορές εκδηλώσεων ζητήστε τον Ντίνο Βλάχο στο dinos@tinosbeach.gr

Για πληθώρα φωτογραφιών αναζητήστε μας στο facebook, τόσο του Tinos beach hotel όσο και του ammos beach restaurant at tinos beach hotel.

Ammos - 03
Ammos - 05
tinos-events-01
tinos-events-06
tinos-events-02
tinos-events-03
tinos-events-04
tinos-events-05

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΤΗΝΟΣ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H Τήνος βρίσκεται στις βόρειες κυκλάδες στην νοητή γραμμή που διαγράφει το λιμάνι της Ραφήνας προς Μύκονο. Τα πλοία για Τήνο αναχωρούν απο Ραφήνα και Πειραιά αφενός και απο τα γύρω νησιά αφετέρου.

Διαδρομή


ESPA